AK Personal Driver

Over ons

AK personal Driver is opgericht door Adwin Knook. Ik wil met mijn bedrijf bereiken dat mensen met plezier gebruik maken van ons zakelijk vervoer en taxi diensten. Als mensen een praatje willen maken dan staat onze chauffeur daar voor open, als iemand door wil werken dan zorgen wij voor een comfortabele rit en als iemand gewoon lekker wil ontspannen dan rijden wij in stilte naar de bestemming. De chauffeur zal altijd helpen met inladen van tassen, koffers of andere spullen die we mee kunnen nemen. Onze chauffeurs kunnen zelfs helpen om de koffers naar binnen te dragen.

AK Personal Driver

De naam AK personal Driver is gekozen omdat wij iedereen die met ons meerijdt de belevenis van een privéchauffeur willen laten ervaren. Onze personal drivers zijn inzetbaar als personal assistent om het leven zo aangenaam mogelijk maken. Wij gaan net even wat verder om onze klanten maximale service te verlenen. Wilt u gewoon van A naar B zonder poespas? Ook dan bent u aan het juiste adres.

Zelf rijd ik nog regelmatig om het contact met klanten te behouden en horen hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. maar veel vaker praat ik met klanten over leuke dingen om de rit zo aangenaam mogelijk te maken.

Wil jij weten wat AK personal Driver voor jou persoonlijk of jouw bedrijf kan betekenen? Bel 010 720 08 82 voor een afspraak of stuur me een e-mail, info@ak-personaldriver.nl en wellicht sta ik binnenkort voor de deur om je op te halen.

Vriendelijke groeten van uw personal driver,

Adwin Knook