Taxi Stadsregio Rotterdam 010 720 08 82

Taxi Stadsregio Rotterdam

22 april 2018

Taxi Stadsregio Rotterdam. Voor onze hele stadsregio kun je bellen met AK Personal Driver om een taxi te reserveren. Wij rijden voor scherpe tarieven en voor veel lokale- en bekende bestemmingen worden vaste prijzen gerekend. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Het enige wat er wordt gevraagd is om telefonisch- of online te reserveren.

Taxi Stadsregio Rotterdam

In de hele stadsregio wonen familie, vrienden en bekenden die je regelmatig wilt bezoeken. Daarnaast zijn er ook vaak leuke evenementen waar je heen wilt om lekker te ontspannen. Natuurlijk kun je met eigen vervoer gaan of met het openbaar vervoer maar niets is fijner dan gereden worden. Met de taxi van AK personal driver rij je comfortabel en veilig naar de plaats van bestemming. Onze chauffeurs zijn meestal wel in voor een gezellig praatje en zijn behulpzaam als het nodig is.

Dus wil je gezellig met de taxi en vind je het fijn om met een lokale onderneming te werken, dan zien we jouw online reservering graag tegemoet.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken. Alleen vinden wij het prettiger als jullie ons online reserveren. Zo kunnen we de kosten scherp houden en een maximale service verlenen. We heten jouw alvast van harte welkom in onze taxi en hopen dat we elkaar regelmatig spreken. We staan altijd open voor verbeteringen en positieve feedback dus hou je vooral niet in als je iets met ons wilt delen.

Betalen

Voor jouw en onze veiligheid kun je in onze taxi alleen met pin, (ook contactloos) of creditcard betalen. Voor vaste zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid op rekening te rijden.

Boek direct online

Online reserveren