Vliegangst en vakantie

Vliegangst en vakantie

22 april 2018

Vliegangst en vakantie. Het vliegtuig is bij uitstek het populairste vervoersmiddel om mee op vakantie te gaan. Je kunt immers in korte tijd grote afstanden overbruggen. Ideaal wanneer je verder op vakantie wilt. Vliegangst kan dan roet in het eten gooien.

Het hebben van vliegangst is voor veel mensen een probleem. En vaak ook een erg lastig probleem. In enkele gevallen is deze angst zo erg, dat er helemaal niet gevlogen durft te worden. Best jammer, want het verkleint de wereld voor wat betreft vakantiebestemmingen behoorlijk.

Zeker in het geval autorijden ook niet tot de mogelijkheden behoort, bijvoorbeeld door het niet hebben van een rijbewijs of het hebben van een beperking.

Laat u naar uw vakantiebestemming brengen

Durft u echt niet met het vliegtuig op vakantie, maar zou u wel graag eens wat verder weg op vakantie gaan? Behoort het autorijden voor u überhaupt niet tot de mogelijkheden? Of wilt u gewoon ontspannen en comfortabel naar uw vakantiebestemming?

AK Personal Driver helpt u daarbij. Wij brengen mensen met vliegangst, maar ook mensen die niet kunnen autorijden, naar hun vakantiebestemming. Maar daar blijft het niet bij.

Een personal driver brengt u niet alleen naar uw vakantiebestemming, maar helpt u ook de vakantie ontspannen te beginnen. Koffers worden naar binnen gebracht en indien gewenst wordt kleding uitgepakt en netjes in de kasten gelegd. Er kan boodschappen worden gedaan, zodat u al het nodige in uw vakantiewoning heeft. En als uw vakantie weer voorbij is, helpt onze personal driver met inpakken en opruimen.

Comfortabel en veilig

Comfort staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe fijn is het dat AK Personal Driver u de mogelijkheid biedt om met vliegangst gewoon dichtbij de grond te blijven en toch comfortabel en ontspannen op vakantie te gaan. U zult in een luxe auto naar uw vakantiebestemming gebracht worden.

Naast comfort vinden wij ook veiligheid ontzettend belangrijk. Wij zullen ons altijd houden aan de regels die zijn vastgelegd in de Rijtijdenwet. Dit betekent dat onze chauffeurs maximaal 14 uur achter elkaar kunnen rijden, waarbij zij iedere 5,5 uur zo’n 15 minuten rust moeten nemen. Deze rusttijden zijn bedoeld voor onze veiligheid en natuurlijk die van u. Deze rusttijden hebben ook voordelen. Dit kan een uitgelezen mogelijkheid zijn om ergens te genieten van een lunch, een kopje koffie of om gewoon even lekker de benen te kunnen strekken.

Een bestemming verder dan 14 uur rijden, betekent dat er ergens overnacht dient te worden. Na voldoende rust zal de chauffeur u de volgende dag naar uw eindbestemming brengen, waar u ontspannen en uitgerust aan uw vakantie kunt beginnen.

Fijne vakantie!